Rólunk

Misszió
A DHG Service Center a Darholding csoport által kelt életre, egy csapat professzionális technokrata tulajdonos irányításával, akik a cégcsoportban lélegző bio és nanotechnológia irányzatot képviselő, tudományos háttérrel rendelkező nemzetközi cégek professzionális háttércsapatát álmodták meg.
 
 
A cég 2014-es alapítását megelőzően a DHG SC core teamje éveken keresztül rutinszerűen szolgálta ki a cégcsoport alaptevékenységeit, úgy mint Titkárság, Pénzügy, HR, IT, Logisztika, vagy éppen Facility Management. A 2014-es évben a tulajdonosi gárda úgy döntött, hogy a csapatot jól láthatóan kiemeli a meglévő szerkezetből és ezzel lehetőséget ad a szolgáltatási vonal továbbfejlesztésére és kiterjesztésére, megnyitva ezzel az utat új a cégcsoporton kívüli élet felé.
 
Csapatunk sok éves rutinnal, professzionális munkaerővel rendelkezik amely, jelenleg Budapest egyik legnívósabb munkakörnyezetében a Graphisoft Parkban található meg.
 
Cégünk nem titkolt célja, hogy kivegye részét a shared service center szolgáltatási szektorban és innovatív, fejlődő képes munkájával további ágakat és leveleket növesszen a szolgáltatási fáján a piaci igényekhez alkalmazkodva.