Miért jó nálunk dolgozni?

Festői környezet

A cégcsoport exkluzív környezetben a Graphisoft Parkban található. A Graphisoft méltán lehet büszke parkjára, amely szerintünk Budapest egyik legszebb ipari parkja minden részrehajlás nélkül. Itt található a cégcsoport, amelynek tagjai jelenleg a Darholding Kft., Aromax Zrt. (iroda), ComInnex Zrt, InnoStudio Zrt., ThalesNano Zrt., DHG Service Center Kft.. A park ipari, mert nem csak irodák, de kémiai laborok is találhatóak benne, a ComInnex Zrt. elődje a ComGenex még 2005-ben építtette a „DB” épületet, ahol jelenleg is aktív kémiai és tudományos munka folyik nap mint nap. A parkban világcégek (pl. SAP, Microsoft) mellett van lehetőség megtapasztalni milyen is az, ha az ebéd után egy könnyed levezető sétára vágyik az ember platán fák árnyékában a Duna parton…

Technokrata szemlélet, mindig lehet újat tanulni

Profi menedzsment mellett, sok munkával, komoly szakmai tapasztalatra tehetsz szert nálunk! Technokrata szemlélet mellett, vezetőségünk erősen a jövőbe tekintő, XXI. századi szemlélettel irányítják a cégeket, amely foglalkozik a legmodernebb áramlásos kémai berendezések fejlesztésétől kezdve, a gyógyszerkutatás alapját alkotó scaffold könyvtárak készítésével, egészen az űrtechnológiai kutatásokig.

 

Nemzetközi tapasztalat

A zászlóshajókat alkotó cégeink 99.8%-ban külföldre dolgoznak, ezért világszinten Ázsiától, Európán keresztül, az Egyesült Államokig kialakult értékesítési hálózattal rendelkezünk. A cégcsoport érdekeltségi körébe tartozik több külföldi cég, amely tovább bővíti a lehetőségeket. A megfelelő pozícióban nálunk valóban van lehetőség nemzetközi munkatapasztalatot szerezni és utazni.

 

Versenyképes fizetés, szakértő kollégák

Cégeinknél folyamatosan monitorozzuk a különböző pozíciók piaci értékét és évente ehhez igazítjuk a fizetéseket. Az egyes cégeken belül, összehangolt munkavállalói értékelési rendszerek keretében értékeljük munkádat.

 

Igazi csapatmunka, tehetségek felkarolása, gyakornoki munkák

Tárt karokkal várjuk a tehetségeket, interdiszciplináris tapasztalat megszerzésére van lehetőség, mert egy-egy projekten több terület szakértőivel dolgozhat együtt. Amennyiben valamelyik terület kiemelten érdekli, érdemes hozzánk csatlakozni már gyakornokként egy további szakmai karrier megalapozásaként.